Versenyzői regisztráció menete

  • Az oldalon bárki szabadon regisztrálhat mint versenyző. Ez a regisztráció szülkséges ahhoz hogy az oldalon keresztül adminisztrálhasd adataid, versenyekre jelentkezhess, eredményeid és statisztikáid rögzítsük.

    1. A versenyzői regisztráció első lépéseként kérlek töltsd ki a jobb oldalon található adatokat. Amennyiben korábban már rendelkezeltél verseny engedélyszámmal azt kérjük add meg, ha új versenyző vagy ezt később fogod megkapni!

    2. A regisztráció elküldése után, a megadott email címre küldünk egy levelet, amin keresztül igazolnod kell a regisztrációt! Ezután be tudsz lépni az oldalon és további adataidat is kitöltheted.

    3. A regisztrációdat személyesen ellenőrizzük, új játékos esetében elindítjuk a szükségs adminisztrációs folyamatot ami általában 5-7 munkanapot vesz igénybe. Korábbi játékosok adatait 1-2 nap alatt ellenőrizzük és visszaigazoljuk.

    4. Az ellenörzés után levélben értesítünk versenyzői profilod elkészültéről. Ezután a szabályzatnak megfelelően jelentkezhetsz a meghírdetett versenyekre.

Versenyzői regisztrációS